top of page

Leverantörer

Finja CMYK.jpeg

Finja Betong

På Finja har vi ett stort utbud av golvprodukter såsom golvavjämning, handspackel, golvavjämning avsedd för industri och designgolv i olika kulörer samt golvbruk. Vi har även ett brett sortiment av EPS-Betong som är kompatibelt med alla våra övriga golvprodukter och som tillsammans med dessa skapar hållbara och säkra golvkonstruktioner.

kakel&design.png

Kakel&Design

Kakel&Design har varit till stor hjälp för oss när vi har har behövt köpa kakel, klinker, spackel osv. Med lång erfarenhet i branchen så känner vi oss väldigt trygga att handla från experterna på Kakel&Design.

återvinningssäcken.jpeg

Återvinningssäcken

Vi använder oss av återvinningssäcken för allt vårat avfall.

ekisicon.png

Ekis Maskinuthyrning

Vi använder oss av Ekis Maskinuthyrning för alla typer av maskinuthyrning och inventarier.

Hos Ekis hittar du maskiner för bl.a. bilning, sågning och borrning i betong. Vidare erbjuder vi golvslipar, Snickerimaskiner, maskiner för luftrening m.m. 

gpb.png

Golvproffsbutiken

GPB Golvproffsbutiken AB är en yrkesbutik för golvhantverkare. Vår affärsidé är att tillhandaha högsta kvalité för omedelbar leverans. Vi har ett brett sortiment av plast/trä/linoleumgolv samt ytskikt för golv och vägg i våtrum. Utöver detta lagerhåller vi fullt sortiment för ytbehandling och underhåll av trägolv. Utöver ytskikten lagerför vi även lim, spackel samt verktyg och tillbehör.

bottom of page